szefowie
Liczba pozycji: 24
Klient w centrum uwagi. Jak szefowie mogą budować pozytywne doświadczenie w zespołach obsługi – audiobook
Robert Zych
" Dbaj o niego jak o źrenicę oka swego! Pozyskanie i utrzymanie prawdziwie dochodowego klienta to marzenie każdego szefa sprzedaży. Zdobycie takiego klienta jest rzeczą trudną i bardzo pracochłonną. O ileż łatwiej zainteresować nową propozycją osobę, która już wcześniej coś u nas kupiła! Oczywiście tylko wtedy, gdy ta osoba jest zadowolona z dokonanego zakupu oraz poziomu usług okołosprzedażowych,...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak odchodzą szefowie spółek. Sąd Najwyższy rozstrzygnął spory – ebook
Infor Biznes
"Komu składają rezygnację członkowie zarządu Warto wybierać wariant najmniej skomplikowany Na czyje ręce rezygnację powinien złożyć członek zarządu spółki kapitałowej rozstrzygnęła siódemka sędziów Sądu Najwyższego 31 marca 2016 r. Sędziowie zdecydowali, że przedsiębiorcy - a także menedżerowie - powinni stosować wariant najmniej skomplikowany. Rezygnacja powinna być złożona spółce reprezentowanej...Data dostępności:
Data publikacji:
Yes, We Can! – ebook
Zbigniew Kaliszuk
Yes, We Can! Powołani by świadczyć Muzycy, aktorzy, olimpijczycy, dziennikarze, szefowie znanych instytucji i zwykli licealiści. Bohaterowie pierwszych stron gazet i tytani cichej pracy. Oprócz młodego wieku, łączy ich odwaga głoszenia wiary. „Idźcie na cały świat i głoście Ewangelię wszelkiemu stworzeniu. Dawanie świadectwa wiary może być fascynującą przygodą.” Uwaga! Po lekturze...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia Polska. Świętokrzyskie – ebook
O-press
Oddajemy w Państwa ręce pierwszą książkę kucharską, która w całości poświęcona została kulinarnym zwyczajom regionu świętokrzyskiego. W tej absolutnie unikalnej pozycji zebraliśmy przepisy, które naszym zdaniem najbardziej przybliżają tradycje świętokrzyskiej kuchni. Kuchnia świętokrzyska to nie tylko potrawy gotowane w wiejskich domach według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie....Data dostępności:
Data publikacji:
Zrozumieć zbrodnię – ebook
Ewa Ornacka Jerzy Pobocha
Rozejrzyj się wokół siebie. Czy widzisz ludzi, którzy są skłonni do popełniania przestępstw? Uwierz, mógłbyś się zdziwić, wiedząc, do czego są zdolni... Dlaczego z pozoru normalni ludzie torturują, gwałcą i mordują? Jak to możliwe, że troskliwi rodzice przed odebraniem sobie życia zabijają własne dzieci? Co sprawia, że szefowie o psychopatycznych skłonnościach zamieniają pracownika w niewolnika?...Data dostępności:
Data publikacji:
Miłość leczy rany – audiobook
Katarzyna Bonda
Nowa seria kryminalna Katarzyny Bondy! Kryminał napisany z rozmachem, jakiego jeszcze nie widziano. Wielowątkowa powieść o walce i nadziei, zbrodni i miłości, przepełniona tajemnicą. Dwa plany czasowe i liczne wątki spaja opowieść o uczuciu Polki do uciekiniera z Kazachstanu. Igor jest znanym na Dolnym Śląsku uzdrowicielem. Skutecznie pomaga ludziom, dlatego tłumnie ciągną do niego, gdy są w potrzebie....Data dostępności:
Data publikacji:
Miłość leczy rany – ebook
Katarzyna Bonda
Nowa seria kryminalna Katarzyny Bondy! Kryminał napisany z rozmachem, jakiego jeszcze nie widziano. Wielowątkowa powieść o walce i nadziei, zbrodni i miłości, przepełniona tajemnicą. Dwa plany czasowe i liczne wątki spaja opowieść o uczuciu Polki do uciekiniera z Kazachstanu. Igor jest znanym na Dolnym Śląsku uzdrowicielem. Skutecznie pomaga ludziom, dlatego tłumnie ciągną do niego, gdy są w potrzebie....Data dostępności:
Data publikacji:
Zakulisowe umowy, które zmieniły świat – ebook
Jacques Peretti
Rzetelna. Polecamy czytelnikom, którzy są zainteresowani tym, jak naprawdę rozwija się świat biznesu . - „Library Journal” Sądzimy, że światową gospodarką kierują siły, które rozumiemy – określone prawa ekonomii oraz wybierani przez nas politycy. Tymczasem Jacques Peretti prowokacyjnie twierdzi, że większość otaczającego nas świata – od spożywanej żywności, przez kupowane produkty, po przyjmowane...Data dostępności:
Data publikacji:
Kapłony i szczeżuje – ebook
Magdalena Kasprzyk-Chevriaux Jarosław Dumanowski
„Kapłony i szczeżuje” to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem potraw w pierwszej polskiej książce kucharskiej, szczeżuje były desperacką próbą urozmaicenia diety biedaków. Kuchnia to jednak nie tylko przepisy i dania, to także wiedza o przyrodzie, smaku i świecie – dopiero na tej podstawie decydujemy, co jest,...Data dostępności:
Data publikacji:
Foodie w wielkim mieście – ebook
Jessica Tom
Tia Monroe chciała za wszelką cenę dostać się na wymarzony staż u sławnej autorki książek kulinarnych. Plan się nie powiódł, ale Tia niespodziewanie otrzymuje oszałamiającą propozycję. Legendarny nowojorski krytyk restauracyjny, Michael Saltz, chce, by była jego „podniebieniem” i pisała za niego recenzje. W zamian proponuje najlepsze jedzenie, stosy ubrań od słynnych projektantów i życiową...Data dostępności:
Data publikacji: